Festival evropskog filma na Paliću

timthumbCA51DOOW

Ovogodišnji Festival evropskog filma na Paliću 18. jula otvorio je ovogodišnji dobitnik nagrade za doprinos evropskoj kinematografiji „Aleksandar Lifka“ Ken Rasel.

"Verovatno se pitate zbog čega sam ovde… Došao sam da primim ovu prestižnu nagradu, veoma mi je značajna. Drugi razlog mog dolaska je želja da upoznam "japanskog reditelja Jušija Mašoa", odnosno majmuna ("autora" jednog od eksperimentalnih filmova koji se prikazuju u festivalskom programu "Mladi autori Evrope"). On je najtalentovaniji majmun koga je svet ikada video, i siguran sam da ćete uživati kada ga upoznate", rekao je Rasel.

Program festivala veoma je interesantan, a detalje možete pogledati na websajtu www.palicfilmfestival.com. Festival će trajati do kraja ove nedelje, pa ako za vikend niste planirali ništa drugo, predlažemo da posetite Palić i pogledate neka zanimljiva ostvarenja.

Za vreme trajanja 16. Festivala evropskog filma Palic, od 18. do 24. jula 2009. godine, kompanij a EUnet je omogucila svim posetiocima besplatno konektovanje na internet na vise lokacija na Palicu. Potrazite HOT SPOT na Maloj Gostioni, Velikoj Terasi, Letnjoj Pozornici i Yacht Club-u, uzivajte u brzom internetu i novitetima sa globalne mreze.

Pročitajte i:  D-link EAGLE PRO AI Series Wi-Fi 6 pametni ruter

Za sve detaljne informacije mozete se obratiti, od 0-24 h, EUnet Call Centru na telefon 0700-300-400.

Izvor: www.eunet.rs

Facebook komentari:

Tagovi: ,