Fidžet spiner mobilni telefon

Najpopularnija igračka u 2017.  je skoro sigurno fidžet spiner. Jedno vreme mogli smo da ga pronađemo svuda pa čak i sada prodaje se u supermarketima, na trafikama, i u suštini svuda gde možete nešto da kupite. Kim Kardashian je imala svoju liniju spinera, a bend Arcade Fire je čak stavio svoj novi album na jedan za 109 dolara. A sada, postoji telefonska verzija.

PCPress.rs Image

Ovaj fidžet telefon napravljen je od strane Chilli International, kompanije sa sedištem u Hong Kong-u. Telefon ima 1.4-inčni ekran, 280mAh bateriju, dolazi u šest boja i ima malu 32MB internu memoriju (mada možete je proširiti do 8GB sa SD karticom). Ovo je izuzetno jednostavan telefon, bez aplikacija, iako poseduje veb pretraživač i Bluetooth. Cena mu je 20 dolara i trenutno se prodaje samo u Indiji, mada postoje i druge verzije fidžet spiner telefona koje mogu da se nađu na Amazon-u.

Fidžet spineri su napravljeni kako bi pomogli osobama koje su anksiozne, tako da, ako imate stresan telefonski poziv, možda će vam pomoći da se smirite ako posle razgovora zavrtite vaš telefon.

Pročitajte i:  Review: Motorola Defy - Udri me do zore

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Tagovi: , ,