BIZIT 2022

FIFA 21 obećava autentičnost

Studio koji se bavi razvoje FIFA 21 igrom, Electronic Arts, objavio je da će FIFA igra nove generacije imati tehnologiju koja će je učiniti najrealnijom do sada. Sledeće godine će biti objavljene i verzije za konzole najnovije generacije, Xbox Series X i Sony PlayStation 5.

fifa 21 najbolja do sada

Konzole će iskoristiti prednosti napredne tehnologije

Serijal FIFA igara i dalje je jedna od najpopularnijih franšiza na svetu kada su video igre u pitanju. Uprkos redovnim kritikama da je svaka sledeća igra slična prethodnoj, samo od 2018. godine do danas ona je prodata u preko 260 miliona primeraka. EA kaže da će njen najnoviji naslov sadržati više realnih pokreta igrača, za koje kažu da će biti “najautentičnije ponašanje likova ikad viđeno u sportskim video igrama“.

Izdanje nove generacije imaće znatno kraće vreme učitavanja, pri čemu će verzija za PlayStation 5 iskoristiti brzinske povratne informacije o DualSense kontroleru na konzoli. Nove tehnike prikazivanja i osvetljenja takođe će pomoći povećanju ukupnog realizma u samoj igri, obećavaju iz Electronic Artsa. Navijači na stadionima biće interaktivniji, čak će učestvovati u proslavama golova. FIFA 21 će u svetu biti objavljena u oktobru, pre objavljivanja novih konzola. PS5 i Xbox Series X verzije će biti dostupne kasnije, a EA nudi besplatnu nadogradnju za sve one koji kupe igru za PS4 i Xbox One. Nintendo Switch neće dobiti nijedno unapređenje kada je ova igra u pitanju, osim nove setove timova i ažuriran meni.

Izvor: BBC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: