BIZIT 2022

FIFA 23 po prvi put u istoriji na naslovnoj slici ima ženu

EA je najavio naslovne zvezde za FIFA 23 i, po prvi put, biće predstavljena igračica u Ultimate Edition, koji će biti dostupan na međunarodnom nivou. Sam Kerr je jedna od dve zvezde na naslovnoj strani, zajedno sa Kylian Mbappé-om. Ovo će biti treća godina zaredom da se Mbappe pojavljuje na naslovnicama FIFA.

FIFA 23 po prvi put u istoriji na naslovnoj slici ima ženu

Sam Kerr biće predstavljena na omotu FIFA 23 Ultimate Edition

Kerr je više nego dostojna igračica za izlaganje na naslovnoj strani igre. Bila je u užem izboru za žensku Zlatnu loptu svake godine od početka dodele i završila je na trećem mestu u prošlogodišnjem glasanju. EA je prvi put stavila žene na naslovnice svojih fudbalskih igara sa FIFA 16. Steph Catley, Alex Morgan i Christine Sinclair su predstavljene na naslovnicama Australije, SAD-a i Kanade.

U međuvremenu, Ženska Super liga, koja je najviši nivo profesionalnog ženskog fudbala u Engleskoj, ove godine će debitovati u FIFA seriji. EA će otkriti mnogo više o FIFA 23 kada bude pušten novi trejler igrice. Ovo će biti poslednja EA fudbalska igra koja u svom naslovu nosi FIFA brend. Od sada će ime igrice biti EA Sports FC nakon raskida ugovora sa FIFA-om.

Pročitajte i:  The Sims 4 igrači sada mogu menjati zamenice njihovih likova

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.