BIZIT 2022

Fleks štednja ProCredit banke – sam svoj bankar!

ProCredit banka je osmislila nov i na našem tržištu jedinstven model štednje pod nazivom „FleX štednja“, koja štedišama omogućava samostalnost u upravljanju sredstvima, stalnu dostupnost novca i atraktivnu kamatnu stopu.

PCPress.rs Image

„FleX štednja“ svojim štedišama pruža mogućnost da na svoj štedni račun slobodno dodaju i sa njega   podižu novac kad god žele, da prevremeno razoroče sredstva i to bez ikakvih penala ili smanjenja kamate. Velika prednost „FleX štednje“ je i u tome što svi njeni korisnici mogu slobodno i samostalno da upravljaju sredstvima na štednom računu, odnosno da prebacuju i povlače sredstva uz pomoć elektronskog bankarstva ProCredit banke, uz svega nekoliko klikova. Takođe, korisnici „FleX štednje“ mogu u svakom momentu svoja devizna sredstva da podignu na eurskim bankomatima u okviru neke od Zona 24/7 ProCredit banke, koje su im non-stop na raspolaganju.

Građani mogu da „otvore“ ovaj vid štednje u sklopu jednog od računa ProCredit banke, gde dobijaju besplatnu karticu, kao i internet i mobilno bankarstvo s neograničenim brojem plaćanja u okviru zemlje bez provizije. Time klijenti mogu da zaokruže set usluga Banke koje im omogućavaju obavljanje svakodnevnih transakcija, fleksibilnu štednju i povrh svega samostalnost u poslovanju sa bankom i nezavisnost od radnog vremena filijala.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,