BIZIT 2022

FON: Najava Symorg 2010 simpozijuma

n254247892524_3291Akademska javnost, eksperti iz prakse i studenti iz celog sveta predstaviće svoje radove i studije slučajeva široj javnosti na već tradicionalnom simpozijumu – Symorg. Pored istraživačkih radova koji će biti prezentovani, ovogodišnji Symorg uvodi u svoj program formu studije slučajeva. Fakultet organizacionih nauka je i na ovaj način ukazao na značaj praćenja novih trendova. Ove godine, FON slavi 40 godina postojanja, a organizovanje ovog velikog događaja i objavljivanje knjige sa svim studijama slučaja koje će biti prezentovane na njemu, predstavljaju samo neke od niza aktivnosti. Pored objavljivanja radova u pomenutoj knjizi, po kojoj će se izvoditi nastava na Fakultetu organizacionih nauka u toku nastavne 2010/2011. godine, motiv za učestvovanje na Symorgu je višestruk, kako za studente koji će imati priliku da se upoznaju sa kolegama iz čitavog sveta, razmene znanja i iskustva ali i budu deo jednog velikog događaja, tako i za stručnjake iz oblasti menadžmenta, predstavnike kompanija, koji će moći da se predstave širokom auditorijumu ali i upoznaju sa novim tendencijama poslovanja.

Pročitajte i:  Kompanija ASEE (ASSECO SEE) donirala IT opremu FON-u

Program simpozijuma će se realizovati na plenarnim sesijama, u okviru tematskih sekcija i okruglih stolova, koji će obezbediti razmenu ideja i iskustva. Simpozijum pruža šansu za razmatranje i analizu relevatnih pitanja iz oblasti menadžmenta i otvara prostor za nove istraživačke ideje svih učesnika iz zemlje i inostranstva. Poslednjeg dana simpozijuma biće organizovano i nekoliko radionica koje će voditi eminentni stručnjaci.

Više detalja o učešću, smeštaju i prezentaciji radova možete saznati na zvaničom sajtu simpozijuma www.symorg.org, kao i preko twitter naloga http://twitter.com/symorg2010 ili fan strane Symorg na fejsbuku.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,