Top50 Glas publike

FONup se po prvi put održava u online formatu

Studentska organizacija FON-ov centar za razvoj karijere organizuje sada već tradicionlni, projekat FONup koji će se održati u nedelju 3.januara 2021. godine. Usled novonastale situacije, a shodno pridržavanju svih epidemioloških mera, projekat će biti, prvi put do sada, održan u online formatu i to na platformi Teams.

PCPress.rs Image

Kako je sama organizacija posvećena idividualnom usavršavanju mladih ljudi svake godine se trudi da odaberemo inspirativnu temu i pomogne zainteresovanim studentima u dobijanju novog znanja i iskustva. Vodeći  se činjenicom da se u današnjem vremenu vizuelnim elementima pridaje puno značaja, kako u digitalnom marketingu, tako i u svakoj sferi poslovanja.

Panel diskusija i još ponešto

Ove godine su se odlučili da za temu projekta odaberu Grafički dizajn . Učesnici projekta imaće priliku da 3. januara prisustvuju panel diskusiji koja će nositi naziv „Dodajmo IT-u malo boja“. Nakon panel diskusije, učesnici će moći praktično da pristupe najpoznatijim alatima u grafičkom dizajnu – Adobe Illustrator- u, Adobe Photoshop – u i Adobe After Effects. Radionice će održati: Slavoljub Ćirković, Željko Lončar i Đorđe Janjić.

Prijave za projekat  su besplatne i otvorene do 31.12. Sve dodatne informacije možete naći na njihovom sajtu www.fonovcentar.rs ili instagram stranici @fonovcentar.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,