Fooji, naruči hranu preko Twittera

Američko tržište je toliko dinamično da se čini da bilo koja ideja može da uspe, koliko god suludo izgledala. Restoran brze hrane, Fooji, omogućio je svojim korisnicima da poručuju hranu korišćenjem emotikona i Twitter naloga.

gofooji-with-tweet

Princip je u teoriji jednostavan, tvitnete sa svog naloga nekoliko stikera i hrana stiže pravo do vas! Naravno, trebalo bi da se pre toga registrujete na zvaničnom sajtu restorana, povežete svoj Twitter nalog, ostavite informacije o kredintoj kartici i adresi na koju se hrana dostavlja, i tek onda odaberete neke od ikonica koje su u “ponudi” i poručite ispisivanjem taga @gofooji.

Untitled

U ponudi restorana su “osnovni” emotikoni, poput hleba koji predstavlja sendvič sa ćuretinom, ali čelnici očekuju da će do kraja godine proširiti paletu svojih sličica za poručivanje.

Ova usluga je za sada dostupna samo na Menhetnu ali iako nije dostupna našim prostorima, ne možemo ignorisati činjenicu da ko ima ideju zaista može napravi pravi bum i dobar posao najprostijim internet alatima.

Eto odlične ideje za biznis, za restorane koji se već bave dostavom. Posebno što je u tom domenu teško biti dručačiji.

Pročitajte i:  Intervju: Život u pametnom gradu

thumbfinal-1

Photo: Mashable

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,