TrendMicro

Fortnite: Kad stotine hiljada Twitch korisnika gleda u prazninu

Igra po kojoj je Epic Games postao poznat jednostavno je isparila, te nestrpljivi igrači očajnički traže tragove na osnovu kojih bi mogli da naslute šta je sledeći Fortnite korak.

PCPress.rs Image

Naime, umesto igre ostala je samo crna rupa, a jedan od kanala kompanije Twitch emituje upravo tu prazninu, a tu su i mnogi drugi veliki Fortnite streamer-i koji su od toga napravili događaj, te Fortnite crnu rupu gleda i po 100 hiljada korisnika. Budući da je prošlo više od 24 sata kako je igra nestala polako počinju spekulacije o tome koji je sledeći korak, a teorije su različite – od toga da se igra vraća za jedan dan, do toga da se radi o konačnom kraju.

Ono što se trenutno emituje po Twitch kanalima ne nudi mnogo objašnjenja, budući da igrači koji se uloguju mogu samo da gledaju u animiranu sliku crne rupe, te čuju muziku koja dolazi iz pozadine. Uprkos tome Fortnite je i dalje najpopularnija igra kada je Twitch streaming u pitanju, a nekoliko stotina hiljada onih koji gledaju u Fortnite crnilo predskazuju uspešnu 11. sezonu, ukoliko se ikada bude dogodila.

Pročitajte i:  Besplatne igre: Lavirinti, blago i čudovišta

Fortnite je doneo revoluciju u online gejming čim se pojavio, te promenio čitavu industriju, i usput popularizovao ideju o sadržajima koji se konstantno ažuriraju, čime je dokazao da je virtuelna kozmetika dobar izvor prihoda. Oni koji su navikli da vreme provode u Fortnite univerzumu uglavnom nisu zadovoljni marketinškim potezom koji, kako se tvrdi, najavljuje Fortnite Chapter 2.

Izvor; The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,