BIZIT Seminar

Fortnite na iOS-u još ograničeniji

Fortnite na iOS-u će uskoro postati još ograničenije iskustvo. Igra je uklonjena iz iOS i Mac prodavnica aplikacija i Google Play-a u avgustu 2020. zbog pravnih sporova Epic Games-a sa Apple-om i Google-om, što znači da su te verzije Fortnite-a propustile mnoga ažuriranja, pa čak i čitave sezone bitke koja se stalno osvežava kraljevski hit. Ali od 30. januara, igrači koji su dobili Fortnite sa tih platformi neće moći da troše V-Bucks na kupovinu predmeta u igri i moraće da budu stariji od 18 godina da bi igrali, rekao je Epic u tvitu sa svog Fortnite-a.

PCPress.rs Image

Tehnički, ako ste dobili Fortnite sa tih platformi, i dalje možete da igrate igru ako ste je slučajno instalirali pre nego što je uklonjena iz prodavnica aplikacija, ali ona je stalno zarobljena u verziji 13.40. Da bismo vam dali predstavu o tome koliko je to daleko unazad, to znači da igrači nisu mogli da iskuse stvari poput sezone sa Marvel temom (koja je počela u avgustu 2020.) Promene koje su objavljene dodatno će osakatiti te verzije igre. Epic okrivljuje Apple i Google-ova „ograničenja Fortnite” za nove promene, rekavši da želi da može da ažurira sve verzije svojih igara na najnoviji paket Epic Online Services sa svojim najnovijim funkcijama roditeljskog nadzora. Ali nadolazeća ograničenja za iOS, Mac i Google Play verzije Fortnite-a nisu samo prilika za Epic da snimi dva tehnološka giganta: ona su deo napora kompanije Epic da pojača svoje bezbednosne funkcije za mlađe igrače .

Pročitajte i:  Fortnite ne usporava

U decembru je Epic uveo posebne naloge za decu za Fortnite, Rocket League i Fall Guis koji imaju određena ograničenja. Dok dete ne dobije saglasnost roditelja ili staratelja, neće moći da kupuje sadržaj u tim igrama niti da koristi tekstualno i glasovno ćaskanje. Nejasno je da li će i kada verzije Fortnite-a za iOS, Mac i Google Play biti vraćene u odgovarajuće prodavnice aplikacija kako bi igrači mogli da provere najnovija ažuriranja. Ali još uvek postoje načini da se igra igra na Apple i Android uređajima u međuvremenu. Na iOS-u i Mac-u možete svratiti na ostrvo koristeći Nvidia-in GeForce Now servis za striming. Zahvaljujući Xbox Cloud Gaming-u, možete da igrate najnoviju verziju igre na iOS-u ili Android-u, nije potrebna pretplata na Xbox Game Pass. Igru možete preuzete preuzeti na Android sa veb lokacije Epic Games ili putem aplikacije Epic Games u Samsung Galaxy Store-u.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *