N Central domination

Fortnite ostao bez jedne od najpopularnijih oblasti na mapi

Ma koliko Epic Games voleo da eksperimentiše sa teritorijama na Fortnite mapi, oblast Tilted Towers se sve do sada smatrala „svetom“, budući da je bila jedna od omiljenih tački za spuštanje igrača, te oblast u koju su igrači odlazili da brzo sakupe predmete koji su im pružali određenu prednost u igri. Uprkos tome developeri su odlučili da teritoriju ukinu, pa igrači nisu imali izbora nego da joj kažu „zbogom“.

PCPress.rs Image

Naime, Tilted Towers je uništena, te je urbana virtuelna oblast nakon toga ostala neprepoznatljiva. Drugim rečima, milioni igrača će od sada morati da promene svoj stil igranja, budući da Tilted više nije opcija za spuštanje, pa prednost koju su igrači dobijali nakon što se spuste na ovaj deo teritorije više nije u igri. Nakon što je ova oblast nestala, otključane su neke stare opcije, a poput slavne „drum“ puške, te drugih funkcija na koje se skoro zaboravilo.

Nova promena je u skladu sa običajem kompanije da se u igri stalno nešto menja, a kako bi ova ostala sveža i zadržala ogromnu bazu igrača. Ipak, radi se o promeni koja je više dramatična nego prethodne, što ukazuje na to da je Epic voljan da preduzima određene rizike kako bi privukao nove i stimulisao stare igrače.

Pročitajte i:  Američka antimonopolska kancelarija pridružuje se argumentima u žalbi Apple

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,