Fortnite poklanja pristup Disney+

Glasine su ipak bile tačne: Epic Games je odlučio da začini mikrotransakcije u igri Fortnite. Kompanija pokreće promociju koja će vam omogućiti 2 meseca besplatnog korišćenja premijum servisa Disney+ ako potrošite pravi novac u igri Fortnite. Ponuda pokriva sve izdatke koje napravite između 6. novembra i kraja 2020. godine. Kodovi zvanično ističu 31. januara 2021. godine.

disney plus za igrače fortnitea

Ipak postoje restrikcije

Promocija očigledno nije svuda dostupna kao što je u Sjedinjenim Američkim Državama. Ograničena je na 21 zemlju, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Kanadu i delove Evrope. Francuska je izuzetak i ona neće biti uključena. Takođe, bitno je napomenuti da neće svi igrači dobiti dva meseca besplatnog korišćenja Disney+ servisa, oni u Nemačkoj će dobiti samo jedan mesec.

Bitno je naglasiti da postojeći korisnici Disney+ servisa neće moći da učestvuju u ovoj akciji. Na kraju probnog perioda, ako ne otkažete na vreme svoju pretplatu, moraćete da platite korišćenje. Ova strategija ne ostavlja mnogo prostora za misterioznost. Disney želi da svoj fokus preusmeri na striming, a dodavanje promocije u jednu od najpopularnijih igara današnjice može samo povećati broj korisnika. U međuvremenu, Epic želli da se Fortnite igrači angažuju dodatno, jer je u toku njihova pravna borba sa Apple-om, koja preti da dosta ugrozi broj igrača ove popularne battle royale igre.

Pročitajte i:  Fortnite će biti domaćin još jednog velikog događaja

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,