TrendMicro

Fortnite u borbu uveo i “disko dominaciju”

Fortnite verzija 6.02 donela je niz promena, a poput novog lansera raketa i Skull Trooper kostima koji može da se pronađe u online prodavnici. Najzanimljivija je ipak takozvana „disko dominacija,“ koja igrače tera na podijum za ples.

PCPress.rs Image

Naime, na novoj mapi se nalazi više podijuma za igru, a cilj igre je da se kontrolišu što duže pre nego se neprijatelj pojavi. Što se duže ostane na podijumu, to je veća verovatnoća da će najbolji plesač preuzeti kontrolu nad teritorijom, a što je na podijumu više onih koji su prijateljski nastrojeni, to je proces brži. Jednom kada neki tim stupi na podijum, automatski se prikazuje “dance bar,“ koji se puni sve dok tim pleše, te dok neprijateljski tim ne dođe na podijum, ili dok ne istekne vreme do nove oluje. Prvi tim čiji “dance bar“ dođe do 100% odnosi pobedu u toj partiji.

Čini se da kreatori na ovaj način pokušavaju da prošire ono što Fortnite može da bude, a kroz iskustva koja idu izvan battle royale moda, što bi na kraju trebalo da privuče još korisnika.

Pročitajte i:  Fortnite-ova nova sezona dodaje Spider-Gwen i goopy chrome

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,