BIZIT 2022

Forza Horizon 5 – odlična portabilna Xbox igra

Forza Horizon 5 je apsolutno zadivljujuća izložba Xbox Series X-a. Automobili izgledaju neverovatno, a dok jurite ulicama Meksika uživaćete u bujnim i živopisnim pejzažima igre.

Forza Horizon 5 – odlična portabilna Xbox igra

Ogromna mapa Forza Horizon 5 je prepuna trka i drugih aktivnosti

Grafika je neverovatna i uživanje je za gledanje na velikom ekranu. Najosnovnija aktivnost u Forza Horizon 5 je prilično jednostavna: izaberite tačku na mapi ili skočite u trku i pratite veliku plavu liniju vožnje da biste stigli tamo gde treba da idete. Čak i na ekranima telefona, linija je lako vidljiva i obično se može pratiti bez problema. Kontrole su takođe jednostavne. Većinu vremena ćete brinuti samo o jednom okidaču za gas, jednom okidaču za kočnicu i navigaciji sa levom kontrolnom palicom.

Osnovna struktura igre je pogodna za sesije preuzimanja i igranja. Ogromna mapa Forza Horizon 5 je prepuna trka i aktivnosti, ali većina događaja ne traje duže od nekoliko minuta. To znači da je lako postići nešto čak i ako imate samo 15 minuta za igru. Igranje Forza Horizon 5 na telefonu možda nije idealno ako ste konkurentniji trkač. Kako igre postaju sve veće, posedovanje prenosivog načina igranja i ostvarivih ciljeva korisnije je nego ikad. Ako imate telefon i kontroler koji se može povezati sa njim, igre poput Forze postaju savršeno prenosivo iskustvo.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: