ASUS ROG Flow

Foto amateri u centru Beograda

Miloš Stojanović - "Filip"

Drugu godinu zaredom čitaoci časopisa Refoto posvećenog svim ljubiteljima fotografije, šalju redakciji svoje fotografije za konkurs pod nazivom „Praksa na delu“, a koji obrađuje različite teme iz fotografije kao što su: noćno snimanje, ekspozicija, pejzaž, akt, voda, boja…

Ovaj izuzetno uspešan konkurs u kome učestvuju foto amateri i ljubitelji fotografije sa svojim finalistima i izborom 50 najboljih radova predstavljen je u galeriji „Progres“ u Knez Mihajlovoj ulici 27. Konkurs „Praksa na delu“ je organizovan pod pokroviteljstvom kompanija BS Procesor i Epson Italija, koji su dodelili čak 11 nagrada u vidu štampača i jednog skenera.
Prvu nagradu osvojio je Miloš Stojanović iz Niša za fotografiju “Filip” na temu „Portret uz postojeće svetlo“, drugo mesto je zauzela Katarina Galić iz Kruševca za fotografiju „U krugu oka“ na temu “Kreativna ekspozicija“, dok je treći Milan Zulić iz Apatina za fotografiju „Govor boje 03“ na temu „Govor boje“.
Izložba će biti otvorena do 23. januara, svaki dan od 10 do 21 časova i prati je prezentacija svih izloženih fotografija na video bimu kao i mini-katalog.
Facebook komentari:
Pročitajte i:  Printeri: Održivi razvoj počinje od opreme u svakoj kancelariji
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , ,