BIZIT 2022

Fujitsu besplatno menja neispravne baterije

redfujitsuFujitsu je pokrenuo program proaktivne zamene baterija u tri modela prenosivih računara serije Amilo koja su na tržištu prodavana u periodu od aprila 2007. do juna 2009. Ova incijativa odnosi se isključivo na modele Amilo Pa2510, Pi2512 i Pi2515, i samo pojedine serije baterija tipa „3S4400G1L3“. Program se ne odnosi na baterije ostalih modela serija Amilo, Amilo Pro i LifeBook.

Fujitsu je odlučio da sprovede program proaktivne zamene nakon što je izvestan broj korisnika prijavio pregrevanje pojedinih serija baterija naznačenog tipa, u navedenim modelima računara, što je praćeno i rizikom od mogućeg izbijanja požara. Podvlačeći da je glavni prioritet kompanije zadovoljstvo i bezbednost njenih korisnika, Fujitsu omogućava korisnicima program besplatne zamene potencijalno neispravnih baterija i savetuje im da do dobijanja nove, uklone postojeću bateriju iz svog prenosivog računara i napajaju računar preko AC adaptera.

Detaljne informacije o programu zamene baterija dostupne su na Web lokaciji kompanije, sa instrukcijama za identifikovanje potencijalno neispravnih baterija, uz „korak-po-korak“ instrukcije za uklanjanje iz računara, na adresi: http://ts.fujitsu.com/amilo-p-batteryexchange.

Korisnici koji žele dodatne informacije takođe mogu da kontaktiraju Fujitsu-ov „Help-desk“. Telefonski broj za Srbiju je 011/ 2099 702, a detaljan spisak brojeva za ostale zemlje je na adresi: http://support.ts.fujitsu.com/content/servicedesk.

Izvor: Fujitsu Technology Solutions

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,