Fujitsu isporučuje “x86” servere nove generacije

PCPress.rs ImageKompanija Fujitsu je danas počela da isporučuje novu generaciju „x86“ servera projektovanih da kompanijama-korisnicima služe kao pravi „generatori virtuelizacije“, i sposobnih da podrže i najkompleksnija virtuelizovana serverska okruženja.

 Osveženu PRIMERGY familiju servera, koja sada sadrži najnoviju generaciju procesora Intel Xeon 5600 serije, čine samostojeći „tauer“ TX300 S6, zatim „rek serveri“ ormanskog tipa RX200 S6 i RX300 S6, i „blejd-serveri“ za „Dinamičku kocku“, BX920 S2 i BX922 S2. Svaka od ovih platformi projektovana je da zadovolji rastuće potrebe za kapacitetom i može se proširiti novo-uvedenim Fujitsu ETERNUS JX40 podsistemom za skladištenje podataka.

 Novi sistemi dokazuju da je kosolidacija do nivoa potpuno virtuelizovanih serverskih okruženja sada moguća sa „x86“ serverima, koji su po ceni ujedno u ogromnoj prednosti u odnosu na UNIX-bazirane sisteme.

PRIMERGY „generatori“ virtuelizacije za različite potrebe: 

  • BX922 S2 blade: Zahvaljujući kapacitetu glavne memorije i sveobuhvatnim karakteristikama hardverski-zasnovane podrške virtuelizaciji, ovaj model je projektovan za upotrebu u visokovirtuelizovanim okruženjima.
  • BX920 S2 blade: Sverstran server za blejd-sisteme u PRIMERGY BX900 Dinamičkoj kocki, projektovan za rad i u fizičkim i u virtuelnim okruženjima.
  • RX300 S6 rack: optimizovan za upotrebu u virtuelizovanim okruženjima, ali je takođe svestrano rešenje i za druge oblasti, uključujući okruženja baza podataka.
  • TX300 S6 tower: beskompromisan „tauer-server”, idealan za infrastrukture ispostava i filijala, virtuelizovana okruženja i najodgovornije poslovne primene i aplikacije.
  • RX200 S6 rack: projektovan za efikasno funkcionisanje apliakcija u data-centrima i daje najbolje performanse po „gustini” tehnologije.
Pročitajte i:  "Inspirisan ljudskim mozgom": Intel predstavlja neuromorfični sistem 

http://ts.fujitsu.com/products/standard_servers/

http://ts.fujitsu.com/products/storage/ETERNUS.htm

Facebook komentari: