BIZIT 2022

Fujitsu na prvom CE&HA sajmu u Beogradu

PCPress.rs ImageFujitsu će na Sajmu potrošačke elektronike i kućne tehnike uz standardnu ponudu predstaviti i prvi modularni projektor za laptop na svetu, kao i prvi poslovni tablet-računar u Srbiji – STYLISTIC Q550

 Posetioci će tokom tri dana CE&HA sajma, od 30. septembra do 2. oktobra, imati prilike da se upoznaju sa ovim rešenjima na zajedničkom štandu kompanije Fujitsu Technology Solutions i partnerske firme Control Point iz Užica, na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma.

„Fujitsu Bay projektor“ je prvi projektor koji se može umetnuti u modularno ležište (slot) vašeg notebooka. Ova patentirana inovacija korisnicima dodatno povećava mobilnost i ugođaj na poslu, kao i kod kuće. Projektor jednostavno pretvara laptop u mobilnu kancelariju ili lični bioskop, ne remeteći fleksibilnost – jednostavno, u modularno ležište se ubaci projektor, i spreman je za upotrebu za nekoliko sekundi.

Fujitsu STYLISTIC Q550 tablični računar, uz sve prednosti modernog, kreativnog i zabavnog rada prstima, podržava i pisanje aktivnom olovkom, a dodatni kvaliteti koje jedino ovaj poslovni tablet nudi kompanijama na tržištu Srbije su: najviši nivo sigurnosti, jednostavno integrisanje i upravljanje u korporativnom IT okruženju.

http://rs.fujitsu.com/

 

Facebook komentari:
SBB