Top50 Glas publike

Fujitsu Technology Solutions i Direct Link ozvaničili saradnju u domenu distribucije ICT proizvoda

Fujitsu03 Prenosivi računari, radne stanice, standardni industrijski serveri i prateći servisi renomiranog japanskog brenda Fujitsu ­biće dostupniji kupcima informatičke opreme u Srbiji preko maloprodajne mreže Direct Linka

Beograd, 29. jun 2011. – Kompanije Fujitsu Technology Solutions i Direct Link ozvaničile su danas u Beogradu saradnju u domenu distribucije Fujitsu računarskih proizvoda i pratećih servisa u Srbiji.

Ove kompanije su na zajedničkom skupu svojim partnerima u maloprodajnoj mreži i predstavnicima medija prezentovali ključne elementi zajedničke ponude, sa naglaskom na specifičnostima LIFEBOOK prenosivih računara i Intel platforme, na kojoj su bazirani.

Nebojša Bjelotomić, direktor predstavništva kompanije Fujtisu Technology Solutions za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, podsetio je da Fujitsu na tržištu Srbije ne prodaje svoje proizvode direktno krajnjim korisnicima, već isključivo preko lokalnih partnera, distributera i njihove maloprodajne mreže.

„Taj podatak dovoljno govori o ozbiljnosti kojom pristupamo izboru svojih distributera. U tom kontekstu, smatram da je saradnjom sa Direct Linkom i njegovim brojnim partnerima maloprodajnoj mreži, Fujitsu prodajni kanal značajno pojačan njihovim višegodišnjim iskustvom u distribuciji i maloprodaji IT opreme, istančanim sluhom za potrebe kupaca i snagom da se prebrode ekonomske poteškoće koje duže vreme pogađaju naše tržište“, naglasio je Bjelotomić.

Fujitsu je japanski brend, treća po snazi IT kuća na svetu sa proizvodnim pogonima u Japanu i Nemačkoj. Osim kapaciteta da inovira i stvara, kompanija se kao pouzdan poslovni partner još jednom potvrdila u teškim okolnostima prirodne katastrofe koja je nedavno zadesila Japan, a koje nisu poremetile stabilnost poslovanja, proizvodnje niti isporuke njenih proizvoda i usluga.

„Drago mi je što je kompanija takvog renomea u Direct Linku prepoznala partnera za dalji razvoj distribucije svojih proizvoda u Srbiji i čast nam je što, u skladu sa svojom strateškom orijentacijom, svojim postojećim referencama pridružujemo još jedan kvalitetan, veliki brend“, izjavio je tom prilikom Nebojša Bugarinović, direktor Direct Linka.

LIFEBOOK prenosivi računari kompanije Fujitsu proizvode se u Japanu i Nemačkoj. Ova familija „laptopova“ zasnovana je na Intel platformi i pokriva širok opseg namena i potreba korisnika modelima u osnovnoj, naprednoj i superiornoj klasi. Svi LIFEBOOK modeli podvrgavaju se rigoroznim testovima kvaliteta i praćeni su naprednim tipom garancije i servisa, „Collect and Return“, sa ciljem održavanja izuzetno visokog nivoa pouzdanosti i zadovoljstva korisnika.

Izvor: Direct Link

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,