Top50 Glasaj

Galaxy Note 3 zvanični telefon ZOI 2014

Kompanija Samsung predstavila je saradnju sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) u okviru inicijative „Samsungove pametne olimpijske igre“ kako bi zimske olimpijske igre u Sočiju 2014. pretvorila u tehnološki najinovativniju i najbesprekorniju olimpijadu tokom koje se neće koristiti papir.

Samsung Smart Olympic Games (1)Samsung i MOK teže ka tome da ZOI u Sočiju 2014. pretvore u deo današnjeg bežičnog digitalnog životnog stila u kom se ne koristi papir. Inicijativa „Samsungove pametne olimpijske igre“ stvoriće digitalnu kapiju za olimpijski duh sportista, zvaničnika i osoblja u Sočiju, kao i za navijače širom sveta, putem Samsungovih najnovijih smart telefona i tehnologija i u mobilne aplikacije WOW – „Wireless Olympic Works“ (Bežični olimpijski radovi) i interaktivnih demo snimaka sa zimskim olimpijskim sportovima.

Kako bi ta vizija oživela, novi Samsung Galaxy 3 proglašen je za zvanični telefon olimpijskih igara u Sočiju 2014.  MOK će ovim uređajem m snabdeti sve sportiste koji učestvuju u ZOI u Sočiju 2014.

„Samsung veruje da olimpijski duh može da pokrene ljude ka veličini. Inicijativa „Samsungove pametne olimpijske igre“ ujediniće i inspirisati ljude jer će ih približiti igrama putem sadržajnih i smislenih veza sa inspirativnim sportistima, inovativnom tehnologijom i uzbudljivim, interaktivnim iskustvima“, izjavio je Janghi Li, izvršni potpredsednik u odeljenju za mobilni marketing u kompaniji Samsung Electronics.

Pročitajte i:  Potvrđen datum lansiranja Samsung Galaxy S21 linije telefona

„Naše tehnologije koje su inspirisane ljudima svima pružaju priliku da osete uzbuđenje zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, da vide prelep položaj i lokalitete u Sočiju, kao i milijarde drugih ljudi, pripadnika različitih kultura, koji vole igre – bez obzira na to gde se nalaze.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,