BIZIT 2022

GALAXY Note na evropskom tržištu

PCPress.rs ImageSamsung Electronics, vodeći svetski provajder mobilnih telefona, objavio je da će se model GALAXY Note na evropskom tržištu naći u maloprodaji u novembru i to prvo u Nemačkoj. GALAXY Note će biti u ponudi velikih evropskih operatera kao što su Deutsche Telekom, Orange, Telefonica i Vodafone.

GALAXY Note poseduje prvi i najveći HD Super AMOLED displej na svetu od 5.3”. Reč je o prostranom smart ekranu visoke rezolucije koji nudi najbolji virtuelni doživljaj gledanja u toj klasi dok istovremeno pruža prenosivost i mogućnost korišćenja u pokretu. Uz to, napredna pen-input tehnologija, sa nazivom S Pen, u kombinaciji sa ful-tač ekranom modela GALAXY Note predstavlja jedinstveno korisničko iskustvo. Koristeći sve prednosti velikog displeja, korisnici modela GALAXY Note moći će u pokretu da izvršavaju više istovremenih zadataka i da sa mnogo manje prekida stvaraju i koriste više.

Instalirana digitalna funkcija S Pen može da se koristi za precizno skiciranje i crtanje, dok superiorna opcija prepoznavanja rukopisa dopušta da slobodno ovekovečite ideje i pošaljete ih na druge uređaje bez potrebe za ikakvom dodatnom digitizacijom. Pri tome se rukom pisan tekst precizno konvertuje u digitalne karaktere.

Pročitajte i:  Samsung Roadshow putuje širom Srbije!

„GALAXY Note je revolucionarni proizvod koji otvara novu kategoriju u mobilnoj industriji i veoma sam ponosan zbog ovog dostignuća“, izjavio je Dž.K. Šin, predsednik i direktor Samsungove poslovne jedinice za mobine komunikacije. „Samsung GALAXY Note će redefinisati i poboljšati mobilnu komunikaciju nudeći napredniji, produktivniji i kreativniji korisnički doživljaj sa svojim novim i inovativnim funkcijama kao što su S Memo, S Planner i S Choice. Nadam se da će evropski potrošači uživati u našem novom proizvodu i da će u potpunosti iskoristiti prednosti mnogih inovativnih funkcija modela GALAXY Note.“

Specijalno dizajnirane aplikacije

Pored toga što će se GALAXY Note pojaviti u maloprodaji, Samsung je takođe najavio lansiranje funkcije ‘S Choice’, nove kategorije menija u okviru palete Samsung Apps, gde će se naći aplikacije koje su dizajnirane specijalno za S Pen funkciju modela GALAXY Note. Ponuda novih aplikacija će obuhvatiti Soonr Workplace, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook! i iAnnotate PDF. Soonr Workplace omogućava timsku saradnju dopuštajući direktnu anotaciju različitih formata datoteka koje se čuvaju u Soonr Cloud dok iAnnotate PDF nudi direktnu anotaciju za S Pen putem datoteke u formatu PDF. OmniSketch i Zen Brush su veoma korisne alatke za slobodno skiciranje i crtanje. OmniSketch omogućava korisnicima da prave crteže upotrebom olovke S Pen kao četkice, dok Zen Brush nudi simulaciju orijentalnog poteza četkicom.

Pročitajte i:  Samsung bi mogao da odustane od Exynos čipova u svojim telefonima

Neverovatan vizuelni doživljaj

Visoka rezolucija displeja modela GALAXY Note omogućava to da se elektronske knjige, PowerPoint prezentacije, aplikacije za dnevnu štampu i veb stranice mogu pregledati sa minimalnim listanjem ili zumiranjem. Smanjujući potrebu da se prelazi sa aplikacije na aplikaciju, HD super AMOLED ekran modela GALAXY Note je dovoljno veliki da dozvoli sadržajne split-screen operacije i istinski multi-tasking. Najčešće korišćene aplikacije na telefonu mogu se koristiti istovremeno i na istom ekranu, čime se smanjuju prekidi u radu. Uz to, displej od 5.3” jeste najveći displej koji se ikad nalazio na jednom mobilnom uređaju. Sa svojih tek 9.6mm debljine, GALAXY Note udobno staje u džep i daje pravu prenosivost.

Moć, performanse i superiorni korisnički doživljaj

Dual-core procesor modela GALAXY Note od 1.4GHz omogućava da ovaj uređaj radi neverovatno brzo, a uglađen korisnički interfejs omogućava besprekornu upotrebu. Neverovatnu brzinu mreže omogućava super brza konekcija uređeja tipa HSPA+ ili LTE, zbog čega će pretraživanje interneta biti besprekorno i izuzetno brzo. To znači da korisnici mogu da gledaju video snimke u realnom vremenu ili da se druže sa prijateljima na onlajn gejmerskim platformama koje se nalaze u ponudi Samsungovog priključka Game Hub.

Pročitajte i:  Treba vam pomoć pri pranju veša? QuickDrive tehnologija skraćuje vreme pranja za 50%

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: