Top50 Glas publike

Galaxy NotePRO i TabPRO stižu u prvom kvartalu

Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO novi su tableti južnokorejskog giganta predstavljeni na sajmu CES u Las Vegasu.

[Samsung Galaxy NotePRO and TabPRO]Uređaji imaju displeje od 12.2 inča WQXGA Widescreen (16:10) koji nude rezoluciju (2560×1600) sa preko 4 miliona piksela, zbog čega su idealne platforme za sve vrste kreiranja i korišćenja sadržaja, navodi se u saopštenju.

Jedna od prednosti ovih uređaja je i personalizovani Magazine UX, posebno prilagođen za veliki ekran, koji omogućava korisnicima da dodatno prilagode svoje iskustvo korišćenja Galaxy tableta svojim potrebama, a opremljeni su i čitavom paletom alata koje pomažu korisnicima da upravljaju ličnim i profesionalnim životom. Tu je i platforma Cisco WebEx Meetings, vodeće svetsko rešenje za održavanje web konferencija koje korisnicima pruža lak način da se sastanu sa bilo kim, na bilo kom mestu.

Radi dodatne vrednosti i produktivnosti, Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO (12.2) će imati do oko 700 dolara pretplate provajdera za vesti, društvene medije i skladištenje u cloudu u premijum pripejd dugoročnim ponudama, uključujući: Bitcasa, Bloomberg Businessweek+, Blurb, Cisco WebEx Meetings, Dropbox, Easilydo Pro for Tablet, Evernote, Hancom Office for Android, LinkedIn, LIVESPORT.TV, NY Times, Oxford Advanced Learner’s A-Z i Sketchbook Pro (sadržaji paketa mogu da variraju od regiona do regiona).

Pročitajte i:  Galaxy Unpacked navodno je zakazan za 1. februar

„Stvorili smo serije Galaxy NotePRO i TabPRO kako bismo započeli godinu u kojoj će Samsung zaista uspostaviti svoju lidersku ulogu na tržištu tablet računara“, izjavio je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

„Ova nova linija nudi  najbolje načine u klasi za postizanje produktivnosti i predstavljanje multimedijalnih sadržaja, praveći kombinaciju izuzetnog iskustva gledanja sa Samsungovim nasleđem u oblasti dizajna. Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO zaista pokazuju našu čvrstu rešenost da našim korisnicima pružimo neverovatno svestrane proizvode koji su skrojeni za sve vrste korisnika tablet računara.“

Linija tablet računara Samsung Galaxy NotePRO i TabPRO naći će se u ponudi širom sveta počev od prvog kvartala 2014. godine.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,