Top50 Glas publike

Galaxy S10 u više atraktivnih boja

Nakon Huawei P20 Pro modela koji je stigao sa nesporno interesantnim gradijentom boja u martu, može se reći da je Huawei zaslužio pohvale. Gradijent je postao popularan i skoro su izbačeni još dva modela sa ovim dizajnom.

PCPress.rs Image

S druge strane, Samsung je ostao pri tradicionalnim opcijama boja. Međutim, neki izveštaji tvrde da će kompanija to da promeni sledeće godine sa prezentovanjem Galaxy S10. Samsung navodono planira 5 novih boja, i prema nekim rečima južnokorejski gigant ima neke druge trikove kojima će moći da parira Huawei-eovom gradijentu boja. Još uvek se ne zna da li su u pitanju neke drugačije gradijent opcije od onih kod Huawei-a ili nešto sasvim novo. Najverovatniji scenario bi bio da Samsung vrati omiljenu boju Samsung korisnika – Emerald Green, koja je bila planirana i za skorašnje novije telefone.

Samsung se očigledno trudi kako bi Galaxy S10 postigao uspeh. Međutim, prema nekim izveštajima, naišlo se na još neke prepreke, tako da će možda Samsung biti primoran da još jednom preskoči skener otiska prstiju u ekranu.

Pročitajte i:  Samsung OLED televizori za produktivne poslovne sastanke

Izvor: PhoneArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,