TrendMicro

Galaxy S11 će biti predstavljen 11. februara na Samsung Unpacked događaju

Nakon što je promotivni video procureo u javnost, Samsung je ozvaničio Unpacked događaj. Prve telefone, južnokorejski proizvođač će otkriti 11. februara 2020. godine u San Francisku. 

PCPress.rs Image

Pretpostavlja se da će kompanija predstaviti tri uređaja, od kojih bi jedan, prema glasinama, trebalo da bude pandan Motorolinom Razr telefonu. Na promotivnom videu možemo videti kako se ispisuje reč “Galaxy”, sa nedostajuća dva slova “A”. Njih bi trebalo da predstavljaju dve siluete za koje se pretpostavlja da mogu biti telefoni koji će biti predstavljeni. Za levu siluetu se misli da pretstavlja dizjanersko rešenje kamera na novom Galaxy uređaju dok se za desnu siluetu u obliku kvadrata pretpostavlja da je savitljivi telefon koji taj oblik dobija kada se savije.

Iako je profit na globalnom nivou Samsunga je pao, u branši pametnih telefona uz uspešne Galaxy Note 10 i A serije je u porastu. Dobro pozicioniranje nove S serije bi dodatno pomoglo Samsungu u tome. Po internetu kruže glasine o specifikaciji novih uređaja a pominje se 5G konektivnost, kamera od 108MP, baterija od 5000 mAh i unapređen dizajn po ugledu na Galaxy Note 10. 

 

 

Izvor: cnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,