ePlaneta

Galaxy S4 Zoom i u LTE verziji

Samsung je danas najavio  izlazak novog Galaxy S4 zoom LTE modela, koji će biti u prodaji širom Evrope.

GALAXY-S4-zoom-(8) Ovaj uređaj koji predstavlja hibrid telefona i fotoaparata, u LTE verziji biće dostupan na različitim mrežama, uključujući Deutsche Telekom, Tele2, Telia Sonera i Orange, navodi se u zvaničnom saopštenju.

“Uvođenje LTE povezivanja u Galaxy S4 zoom dokazuje koliko smo posvećeni da našim klijentima obezbedimo najbolji mogući proizvod na tržištu”, izjavila je Jung Li, izvršna potpredsednica i direktorka Telekomunikacione divizije Samsunga za Evropu.

“Potrošači danas smatraju da je izrazito važno da budu povezani sa svetom, u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu, što je potreba na koju odgovara LTE tehnologija u najnovijem Galaxy S4 zoom telefonu. Moćan a ipak elegantan uređaj, Galaxy S4 zoom LTE je savršen za sve one koji žele da snimaju izvanredne fotografije pomoću uređaja koji uvek nose sa sobom i koje odmah mogu jednostavno da podele sa drugima.”

Galaxy S4 zoom nudi 10x optički zoom sa BSI CMOS senzorom od 16 megapiksela, optički stabilizator slike i ksenonski blic, a ovaj uređaj nedavno je predstavljen i domaćem tržištu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung prelazi na novi 3D V-NAND dizajn
SBB

Tagovi: , ,