Top50 Glas publike

Galaxy Unpacked navodno je zakazan za 1. februar

Kolumbijska veb stranica kompanije otkrila je da je prvog februara zakazan događaj Galaxy Unpacked.

PCPress.rs Image

Više detalja početkom februara

Samsung je možda nehotice potvrdio da će predstaviti svoje sledeće vodeće telefone početkom sledećeg meseca. Prema izveštajima sajta 9to5Google-a, kolumbijska veb stranica kompanije objavila je vest koja otkriva da je njen sledeći događaj Galaxy Unpacked zakazan za 1. februar 2023.godine.

„Približavaju se epski trenuci“, pisalo je na veb lokaciji. Iako u najavi nije eksplicitno rečeno da će događaj zvanično predstaviti Galaxy S23, očekivano je predstavljanje trostruke kamere za vodeću seriju.

Prethodni izveštaji takođe su sugerisali da ćemo nadolazeće telefone moći da vidimo u prvoj nedelji februara na Unpacked događaju. Događaj će se verovatno održati u San Francisku. Početak februara je u principu rezervisan za Unpacked događaje i za vodeću seriju u skladu sa dešavanjima prethodne godine. Serija mobilnih telefona Galaxy S22 predstavljena je na događaju koji je Samsung održao 9. februara 2022.godine.

Samsung navodno sve manje koristi svoje Exynos čipove i prelazi na Qualcomm-ove Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Novi čipovi koristiće se za napajanje svih Galaxy S23 mobilnih uređaja koji će se prodavati širom sveta.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Watch 5 Pro - Pamet na zglobu

Korejski tehnološki gigant obično oprema svoja azijska i evropska izdanja sa Exynos čipovima. Međutim, svi mobilni uređaji koji se prodaju u SAD dolaze sa Qualcomm procesorima. Drugi izveštaji sugerišu da će Galaxy S23 imati glavnu kameru od 200 megapiksela, dok će osnovni modeli S23 i Galaxy S23 Plus imati glavnu kameru od 50 megapiksela. Ako je verovati procurelim informacijama nećemo mnogo čekati da saznamo nove detelje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *