Top50 Glas publike

Galaxy Z Flip 4 će biti dostupan u više od 70 različitih boja

Samsung Galaxy Z Flip 3 pokazao se kao pun pogodak, s obzirom da je ponudio atraktivan i inovativan dizajn telefona po relativno pristupačnoj ceni. Želeći da novu verziju, Galaxy Z Flip 4, učini još atraktivnijom, Samsung je potvrdio da će ona biti dostupna u više od 70 različitih boja.

flip 4

Zvanično lansiranje ovog telefona, zajedno sa Fold 4 i Galaxy Watch 5 serijom pametnih satova, zakazano je za 10 avgust. Kompanija je, verovatno slučajno, na svom britanskom sajtu objavila listu svih boja, odnosno njihovih kombinacija koje će biti dostupne. Takođe, tu su se pojavile i informacije da će telefoni biti u ponudi u dve varijante po pitanju storidža – sa 128 GB i 256 GB.

Prema toj listi, primarne boje na telefonu će biti plava, purpurna, grafitna i pink-zlatna. Međutim, najinteresantnija je Samsung „Bespoke“ verzija telefona, koja je predstavljena prvi put za Galaxy Z Flip 3 telefon. Ona omogućava korisnicima da sami prilagode izgled svog telefona, dodajući razne boje na poleđinu. Na taj način je moguće napraviti više od 70 različitih kombinacija boja. Za okvir Galaxy Z Flip 4 telefona, Samsung je spremio crnu, srebrnu i zlatnu boju. One dalje mogu da se kombinuju sa pet različitih boja – zelenom, tamno plavom, crvenom, žutom i belom. Ove boje mogu da se postave pri vrhu, pri dnu leđa telefona, ili na obe pozicije.

Pročitajte i:  Isporuke pametnih telefona u 2022.godini pale na minimum u poslednjih 10 godina

Na sajtu su se takođe pojavile i boje za Fold 4 telefon, koji će biti dostupan u bež, sivo-zelenoj i fantomsko crnoj boji, a telefon će biti dostupan sa prostorom za podatke od 256 GB i 512 GB.

Kada su Galaxy Watch 5 i Watch 5 Pro u pitanju, očekuje se da će model Galaxy Watch 5, prečnika ekrana 40 mm, biti u zlatnoj, grafitnoj i srebrnoj boji, dok će 44 mm varijanta biti dostupna u plavoj, grafitnoj i srebrnoj boji. Galaxy Watch 5 Pro će imati ekran prečnika 45 mm, a na raspolaganju će biti u crnoj i titanijumskoj boji.

Izvor: 9to5Google

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,