BIZIT 2022

Gaming weekend u Delta City Shopping centru

Ultra Centar Galaktika i DEF organizuju 20. i 21. decembra Gaming weekend u Delta City Shopping centru na drugom spratu. Festival će biti podeljen na nekoliko segmenata: turniri za PC i PS3 Platforme, Board Game noć i žurka, kao i izložba 3D gaming Serbia – predstavljanje radova domaćih autora video igara.

_MG_8932

Za ljubitelje video igara celog vikenda, od 9 ujutro biće organizovani turniri za PC i PS3 platforme (League of legends, Hearthstone, Pro Evolution Soccer 2015, NBA 2k15)a, detaljne informacije za učešće na ove turnire možete pronaći na zvaničnoj facebook stranici – Ultra Centra Galaktika. Prijave traju do petka, 19. decembra.

Bijenalno, kao prateći program manifestacije, UCG I DEF organizuju i izložbu 3D gaming radova, domaćih autora koji su angažovani u gaming industriji. Izložba će sadrži dva segmenta: video sekvence iz igara (objavljenih ili u izradi) i samostalne sličice (still frame).

Otvaranje izložbe 3D GAMING SERBIA biće u 21h u holu Ultra Centra, a pokrovitelji izložbe su: Ministarstvo kulture Republike Srbije i kompanija Acer – Srbija.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Xbox Cloud Gaming dobija podršku za tastaturu i miša
eFakture

Tagovi: , , ,