ePlaneta

Gde je Truth social?

Šta se dešava sa Truth social? Aplikacija Donalda Trampa Truth Social je već ismejana kao farsa.

PCPress.rs Image

Ali da li je treba tek tako odbaciti? Nakon spektakularne najave Donalda Trampa o novoj aplikaciji vrednoj milijardu dolara, Truth Social je već odbačena.

Truth Social je objavljen 21. februara i već tada je imao mnogo problema. Korisnici nisu mogli da naprave nalog duže od nedelju dana. Mnogi nisu mogli da postuju, a neki su čak blokirani. Iako je parola ove mreže „sloboda govora“ uslovi postova su veoma strogi. Restrikcije u govoru se definišu kroz zabranu prekomerne upotrebe velikih slova, zabranjeno je svako omalovažavanje, vređanje, optuživanje bilo koga samo na osnovu mišljenja.

Mnogi koji su pohrlili na Truth Social želeli su da čuju Donalda Trampa, koji je najavio „povratak vašeg omiljenog predsednika“. Međutim, od kada je pokrenuta ova mreža Donald se oglasio samo dva puta. Mnogi su razočarano obrisali aplikaciju.

Iako za sada sve izgleda kao da Tramp sa nekim pregovara i nekoga ucenjuje postojanjem ove mreže, ne treba isključiti mogućnost da će uskoro početi intenzivnije da je koristi.

Izvor: Standard.co.uk

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,