BIZIT 2022

Gde se školuju budući IT stručnjaci

Ako želite da savladate tražene veštine koje će vam obezbediti uspešnu karijeru, razmislite o školovanju na ITAcademy. Polaznici ove obrazovne ustanove već godinama s velikim uspehom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

PCPress.rs Image

Diplome i sertifikati prestižnih svetskih institucija

ITAcademy je međunarodna škola sa sedištem u Beogradu koja pruža jednogodišnje školovanje za najtraženije IT profesije, a za kvalitet obrazovanja koje se ovde stiče, garantuju diplome i sertifikati najvećih institucija u oblasti IT‑ja.

Po završetku školovanja polaznici imaju mogućnost da steknu sertifikate i diplome koje dodeljuju Cambridge University, Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute i drugi.

Visoka stručnost iz najtraženijih IT oblasti

Nastava na ITAcademy izvodi se kroz šest programa, što polaznicima daje mogućnost da se opredele za oblast koja ih najviše privlači: programiranje, dizajn i multimediju, administraciju, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Efikasnost u učenju i ubrzano sticanje znanja garantovano je zahvaljujući arhitekturi znanja. To je specijalna metoda učenja koja na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja.

Rezultat je brže preuzimanje novih informacija i mogućnost da se za samo 12 meseci steknu veštine za koje bi inače bilo potrebno tri ili četiri godine.

Najmodernija tehnologija za uspešno školovanje preko Interneta

ITAcademy ostvaruje internacionalni status prisustvom u nekoliko evropskih zemalja, ali i naprednim sistemom školovanja na daljinu koji omogućava svakom polazniku da pohađa nastavu preko Interneta i stiče znanja iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

Polaznici koji uče putem sistema školovanja na daljinu prate sva predavanja, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke i rade direktno s profesorima. Svaki polaznik koji nastavu prati od kuće ili s posla može biti siguran da dobija isti nivo znanja kao i polaznici koji tradicionalno prate nastavu.

Doživotno školovanje po ceni jednogodišnjeg programa

Relevantna znanja u svetu IT‑ja menjaju se svakih šest meseci, a poslovne pozicije za koje se polaznici ITAcademy školuju zahtevaju doživotno učenje i profesionalno usavršavanje.

Zbog toga je svima koji završe školovanje na ITAcademy omogućeno da nastave sa usavršavanjem kad god se u programu pojavi nova verzija softvera za koji su slušali nastavu, neograničen broj puta.

Šta još dobijaju polaznici ITAcademy?

Polaznici ITAcademy imaju priliku da uče i prate nastave preko ITAcademy Android aplikacije. Pomoću aplikacije polaznici mogu da prate predavanja, upravljaju kursevima, pristupaju lekcijama i multimedijalnim sadržajima, rešavaju testove, komuniciraju s predavačima.

Tu je i LINK Apprentice Internship Program u okviru koga svaki polaznik ima priliku da odmah nakon školovanja stekne radno iskustvo, praktična znanja i tražene veštine, kao i Personal Development Program, koji omogućava sticanje transverzalnih veština komunikacije, timskog rada, analitičnosti i samopouzdanja.

Da bi školovanje bilo zanimljivije i bogatije, polaznici dobijaju pristup prvoj edukativnoj online televiziji na ovim prostorima – LINKeduTV. Ova jedinstvena Internet televizija ima 12 obrazovnih kanala na kojima su dostupna predavanja iz različitih oblasti, edukativni video‑materijali, intervjui sa stručnjacima, tutorijali i interaktivni sadržaji vezani za najpopularnije IT teme.

Na ITAcademy otvoren je prolećni upisni rok za generaciju 2017/18, a polaznici u prvom upisnom krugu štede čak 40 odsto. Posetite it‑akademija.com i saznajte više o mogućnostima da započnete uspešnu IT karijeru.

(Objavljeno u PC#242)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,