ASUS Zenbook

Gear Fit – najbolji mobilni uređaj na MWC 2014

Samsung je sajam u Barseloni iskoristio da predstavi Gear Fit, prvi zakrivljeni, Super AMOLED nosivi uređaj, a prema oceni GSMA organizacije Samsung Gear Fit najbolji je mobilni uređaj predstavljen na Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni.

04 Gear_Fit_Group

Gear Fit nudi Samsung Gear tehnologiju sa najsveobuhvatnijim postojećim fitnes alatima, pružajući korisnicima moć da budu fizički aktivni, a da pri tome ne žrtvuju lični stil ili mobilnu povezanost.

Dizajniran je tako da se udobno prilagodi ruci korisnika, iama Super AMOLED ekran preko koga su korisnici stalno u tok, jer se na njemu prikazuju obavbeštenja sa njihovih Galaxy telefona.

Promenljive trake u crnoj, narandžastoj i moka sivoj boji, pružaju korisnicima mogućnost da izraze svoj individualni stil, menjajući izgled uređaja Gear Fit kako bi se slagao uz odeću, raspoloženje ili bilo koju vrstu aktivnosti, kažu iz Samsunga.

Samsung razume da sledeća generacija nosivih mobilnih rešenja mora da bude direktan odraz različitih interesovanja i potreba korisnika“,izjavio je J. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Pročitajte i:  Počela je masovna proizvodnja Samsung Galaxy Z Fold 3 i Z Flip 3 telefona

„Kao odgovor na to, naš portfolio Gear proizvoda nastavljamo da proširujemo jedinstvenim uređajima koji pokrivaju širok spektar životnih stilova. Gear Fit je dizajniran da pomogne onim korisnicima koji teže da budu u formi i da vode aktivniji život,a da pri tome ne žrtvuju lični stil niti mogućnost da budu povezani i u pokretu.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,