TrendMicro

Gejming krevet – san svakog gejmera

Svaki gejmer želi da ima vrhunsku opremu. Naravno, može da se konfiguriše najbolji računar ili da se nabavi konzola i ukrasi sobu za vrhunski doživljaj koji želite. Međutim, kada je nameštaj u pitanju Bauhutte ima rešenje.

PCPress.rs Image

Igranje u krevetu

Ovo što vidite na fotografiji verovatno je najunikatnije rešenje i udoban krevet za sve potrebe gejmera. Na fotografiji zapravo nije jedan komad nameštaja, već kombinacija nekoliko dodataka koje je japanska kompanija, koja se bavi izradom specijalizovanog nameštaja za gejmere, spojila. Nude stolove, kofere za ljubitelje prerušavanja u likove iz filmova, knjiga ili video igara (cosplay) i mnoge druge stvari.

PCPress.rs Image

Naravno, za postavljanje ovakvog kreveta biće potrebno vreme da se pojedinačno naruče svi mogući dodaci namešta. Međutim, kada se sve nabavi, trebalo bi da izgleda nešto slično ovome a verujemo da bi svaki gejmer imao osećaj vrhunske udobnosti tokom igranja.

Limenka je ovako na dohvat ruke kao i gotovo sve vrste dodataka za igranje. Na slici je prikazan koncept, ali svako ga učiniti boljim i udobnijim koristeći sopstvene ideje za kombinaciju gejming kreveta i radne površine.

Pročitajte i:  Japan promoviše komercijalizaciju tehnologije za samovožnju

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,