Plazma

Ghost of Tsushima co-op multiplayer mod izlazi kao samostalna igra

Od prošle jeseni, Sony-jev Ghost of Tsushima uključuje besplatni kooperativni multiplayer režim pod nazivom Legends. Međutim, slično kao što je Rockstar uradio sa igrom Red Dead Online, Sony planira da ponudi samostalnu verziju Legends.

Ghost of Tsushima co-op multiplayer mod izlazi kao samostalna igra.

Igra dostupna od 3. septembra sa dosta nadogradnja

Igra je dostupna od 3. septembra, a kompanija će ovo izdanje prodavati po ceni od 19,99 USD. Sucker Punch ima različite besplatne nadogradnje za Legends, od kojih je najistaknutiji novi način rada nazvan Rivals koji izlazi istog dana kada i samostalno izdanje. Rivals suprotstavlja dva tima od dva pojedinca protiv talasa neprijatelja. Dok se pobeđuju neprijatelji, zarađuje se resurs pod nazivom “Magatama”, koji se može koristiti za odlaganje protivničkog tima. Kada se potroši dovoljno Magatama, otključava se poslednji talas, koji ako se porazi, donosi pobedu igraču.

Sucker Punch planira i druge nadogradnje za Legends, uključujući niz poboljšanja kvaliteta života. Od 10. septembra, studio takođe objavljuje sadržaj svake nedelje do 1. oktobra. Igrači se mogu radovati novim mapama preživljavanja i izazovnijoj verziji prošlogodišnje racije. Igra Ghost of Tsushima za jednog igrača može se nadograditi na Director’s Cut, koji uključuje celu priču i novo ostrvo za istraživanje, za 40 USD za PS4 ili 50 USD za PS5.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: