Girls in ICT Day – 27. aprila u Beogradu

Regionalni centar za talente Beograd 2 u saradnji sa Fakultetom informacionih tehnologija (FIT) Univerziteta Metropolitan 27. aprila organizuje jednodnevnu manifestaciju povodom svetskog dana žena u ICT-u.

Logo-girls in ictOva manifestacija je namenjena učenicama osnovnih i srednjih škola, kako bi se bolje upoznale sa informaciono-komunikacionim tehnologijama i imale priliku da porazgovaraju sa uspešnim ženama iz ICT sektora i dobiju korisne savete od njih, a održaće se u nedelju, 27. aprila u 11h u Domu Omladine.

Sam događaj će biti podeljen u tri dela – prvi deo obuhvata predstavljanje uspeha članica Centra za talente i studentkinja Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan, kao i dva predavanja na temu kreiranja mobilnih aplikacija od ideje do realizacije, drugi obuhvata predstavu šaljivog karaktera sa temom žena u IT sektoru, u režiji i realizaciji Regionalnaog centra za talente Beograd 2. Treći deo biće posvećen panel diskusiji koju će voditi dekan FIT-a dr Miroslava Raspopović.

Za učestvovanje na ovom događaju možete se prijaviti ovde.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,