Zebra

Gladni uspeha? Akademija Modernog Menadžmenta 2013

Academy of Modern Management je seminar, koji se održava već četvrtu godinu za redom, pod pokroviteljstvom ESTIEM Lokalne Grupe Beograd, sa Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu, u periodu od 9. do 18. decembra. Na seminaru će učestvovati pedeset učesnika, od 20 do 30 godina starosti, samoorganizovanih u timove do pet članova.

amm 2Seminar se fokusira na različite vrste preduzetništva kao što su socijalno, korporativno, žensko, internet, porodično, međunarodno i globalno preduzetništvo, pri čemu se učesnicima daje izbor formiranja svog biznisa u okviru jedne od navedenih grupa. Takođe, pobednicima se obezbeđuje  deo početnog kapitala, potreban za pokretanje sopstvenog biznisa, u iznosu od 1000 evra, koje obezbeđuje ERSTE banka. Pored toga, pobedničku ideju na seminaru podržaće i Kancelarija za mlade, i to prostorom u Beograđanki, u periodu od jedne godine. Takođe, realizaciju projekta podržavaju i Telekom Srbija, Hemofarm, Ernst & Young i Coca Cola Hellenic.

Ove godine, koncept projekta promenjen je tako da prve nedelje, od 9. do 13. decembra, učesnici posećuju predavanja, nakon čega imaju pet dana da u potpunosti osmisle koncept svog potencijalnog budućeg biznisa i naprave što bolji biznis plan, za prezentaciju na finalu seminara, 18. decembra. U međuvremenu, za njih su obezbeđene konsultacije, kako bi imali podršku stručnjaka, koje mogu pitati sve što ih zanima, relevantno za preduzetništvo, a o čemu nemaju dovoljno informacija, zahvaljujući stručnjacima iz domaćih kompanija, kao i profesorima sa Fakulteta organizacionih nauka. Na ovaj način, sa više vremena i podrškom stručnjaka, imaće sve predispozicije za kvalitetnija i održivija rešenja.

Pročitajte i:  Letnji akademski seminar „Budućnost protetike – korak bliže bioničkom čoveku“

amm

Poslednjeg dana događaja, 18. decembra, učesnici će prezentovati svoje ideje članovima stručnog žirija, nakon čega će uslediti proglašenje pobednika, koji osvajaju deo početnog kapitala za svoj biznis, i koktel zatvaranja.

Za sve dodatne informacije i prijavu za učešće, koja je otvorena od 01.novembra do 29.novembra, možete posetiti sajt projekta: http://amm.estiem.org.rs/ ili se obratiti Milici Pavićević putem e-mejla: milica.pavicevic@estiem.org.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,