Zebra

Glasine o novoj Nintendo konzoli za igru

Prošle nedelje su se pojavile prve glasine o novoj konzoli Nintenda, koja će verovatno biti predstavljena na sajmu E3 u junu u Los Anđelesu. Budući da je to ipak možda lažna informacija, da vidimo šta bi se moglo očekivati od novog Nintenda.

S obzirom da na tržištu trenutno vladaju Xbox 360 i Sony Playstation3, pretpostavlja se da će novi Nintendo biti dosta jača „ mašina“ od njih. Radni naziv za novu konzolu je Stream i očekuje se da će imati veliku povezanost sa internetom. Još se ne zna da li će pored osnovnih igara imati i opcije za DVD, multiplejer i slično.

Takođe se mnogo priča i o dizajnu novog modela, odnosno o kontrolnom džojstiku. Neki pretpostavljaju da će imati touch-sreen i osam hardverskih tastera, kao i kameru. Zvuči primamljivo. Jedino pitanje je kako će se sve to upakovati u cenu od približno tri stotine evra, koliko će novi model verovatno koštati.

Sve su to zasad samo pretpostavke, ali bilo bi sjajno kada bi iz kompanije Nintendo potvrdili te informacije i predstavili novu konzolu na sajmu E3 ove godine.

Pročitajte i:  Qualcomm pravi Nintendo Switch klona

Izvor: IT News

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,