Plazma

GoCycle: E-bicikl na rasklapanje

GoCycle, čiji su električni bicikli u poslednje vreme postali prilično popularni, najavio je još jedan model – Gxi, koji donosi opcije koje imaju i premijum modeli, te može da se sklopi za 10 sekundi.

PCPress.rs Image

Eksperti tvrde da se radi o trenutno najboljem električnom biciklu, a i cena je u skladu sa tim, te će model moći da se nabavi za 4.199 evra. Novi bicikl teži 17,5 kilograma, te ima sada već prepoznatljive točkove i bateriju od 375 Wh koja može da se ukloni prilikom sklapanja. Prednji motor od 500 W može da razvije brzinu od oko 32 kilometra na sat, a dostupan je samo na modelima u Sjedinjenim Američkim Državama, dok evropski korisnici dobijaju motor od 250 W koji ide do 25 kilometara na sat. Bicikl po jednom punjenju može da pređe između 40 i 45 kilometara, što je prosečna razdaljina kada su električni bicikli u pitanju.

PCPress.rs Image

Model bi na tržište trebalo da stigne početkom 2020. godine, te se očekuje da, uprkos tome što je kompanija Brompton do sada bila glavna asocijacija kada su u pitanju sklopivi bicikli, postane simbol lako prenosivih električnih modela, koji zahvaljujući novom dizajnu izgledaju modernije i spremno da uđu u novo doba električnog transporta.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: , , ,