PC Press Studio

Google Duo unapređuje video i dodaje nove funkcije

U narednom ažuriranju, Google će unaprediti video kod svog servisa Duo ali i dodati neke funkcije. Kako su mnogi kod kuće, i provode više vremena koristeći usluge video poziva, ovo je dobra stvar.

PCPress.rs Image

Četiri nove funkcije

Na Google Duo dolaze četiri nove funkcije. Za stabilnost i kvalitet videa, Google implementira novi video kodek (AOMedia Video 1), koristan čak i sa malom brzinom interneta, napominju iz kompanije. Podrška za fotografije takođe stiže, omogućavajući korisnicima da naprave fotografiju razgovora u datom trenutku. I dalje možete da napravite screenshot, ali bi ova opcija trebalo da vam omogući da to bude višeg kvaliteta i na posebnoj pozadini.

PCPress.rs Image

Za one koji vole da se čuju sa velikim brojem ljudi u isto vreme, povećan je kapacitet grupnih poziva, sa 8 na 12. Poslednja mogućnost je da šaljete video poruke ljudima koji u tom momentu ne mogu da se jave. Slična mogućnost se može naći na Snapchat-u.

Možete poslati poruku da vam neko nedostaje ili da na nekog mislite uz pomoć zgodnih AR efekata. Najzad, uskoro ćete imati opciju da automatski sačuvate vaše Duo poruke, umesto da samo “ispare” nakon 24 sata. 

Pročitajte i:  WhatsApp uvodi korisnička imena i redizajniranu stranicu sa podešavanjima

Izvor: droid-life

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,