BIZIT 2022

Google mape dodaju igricu „Zmijica“

Google ima naviku da uvodi novine za prvi april koje traju i nakon što su šale prošle, a to se ne menja ni u 2019. godini. Kompanija je dodala legendarnu Nokia igricu, Snake, (prvi put predstavljena na Nokia 6110 1997. godine) na Google Maps gde ćete moći da igrate klasik među igricama, a za ovu priliku tematski je smeštena oko velikih gradova.

PCPress.rs Image

Postoji šest gradova koje možete da izaberete: Kairo, Sao Paulo, London, Sidnej, San Francisko i Tokio. Igraćete kao dvospratni autobus koji lovi putnike u Londonu, na primer, dok ćete igrati kao trola u San Francisku ili prigradski voz u Tokiju. Takođe možete da izaberete „svetsku“ mapu ako biste radije da skupljate putnike na planetarnom nivou.

Zmija će biti dostupna samo preko menija u Google Maps Android i iOS aplikacijama u trajanju od oko „oko nedelju dana.“ Međutim, nećete ostati bez nje ni nakon isteka ovog roka, srećom. Google je takođe kreirao namenski veb sajt koji će ponuditi igru na desktopu i mobilnom telefonu i nakon što prođe početna zainteresovanost.

Pročitajte i:  DroidCam - pretvorite stari telefon u daljinski kontrolisanu kameru

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,