Google za lakše i udobnije putovanje

Google je dosta olakšao putnicima sa fleksibilnim rasporedima da uštede novac. Pretraživački gigant je objavio danas da update-uje Google Flights i Hotel pretraživačke alatke kako bi ljudima olakšao putovanje i pronalazak smeštaja.

PCPress.rs Image

Ako ste se odlučili da promenite datum dolaska i odlaska samo nekoliko dana ranije, obe alatke vam daju šansu da nađete jeftinije alternative. Takođe, moći ćete da automatski uporedite kapacitet aerodroma, smeštaja i da nađete ono što vama najviše odgovara.

Još jedna stvar koju vam omogućavaju ove alatke je da ćete imati lakši pristup novoj opciji za let, tako što ćete pritisnuti datum koji vam odgovara i izaći će rezultat pretrage maršute kojom planirate da idete. Onda sve što treba da uradite je da nađete najbolje cene i datume koji vama odgovaraju. Pretrage hotela će imati isti tretman, dajući vam mogućnost da pratite cene smeštaja u određenom hotelu. Takođe, moći ćete da proverite sve aerodrome koji se nalaze u blizini vaše destinacije i istražite sve opcije kako biste isplanirali vaš put bolje.

Pročitajte i:  Google Messages - šifrovana RCS grupna ćaskanja

Nove update-ovane opcije flight alatke su dostupne na telefonu a do kraja godine biće i na desktop-u.

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,