TrendMicro

Google otkazuje probni period za svoj servis za slike

Google je rešio da završi probni period koji su dali korisnicima za isprobavanje aplikacije za štampanje fotografija iz njihovih Google Photos biblioteka. Usluga zasnovana na pretplati pokrenuta je u Sjedinjenim Američkim Državama u februaru, uz mesečnu nadoknadu od 7,99 dolara, a mogli ste da dobijete 10 štampanih fotografija veličine 4×6 inča iz prethodnih 30 dana.

Google Photos nema trial period

Usluga neće biti dostupna posle 30. juna

Štampanje je omogućilo korisnicima da odaberu teme kojima algoritam treba da da prioritet pri odabiru snimaka, nudeći tako “ljude i kućne ljubimce“, “pejzaže“, “pomalo sve” kao opcije. Korisnici mogu da uređuju taj izbor pre štampanja. Google je obavestio korisnike i pretplatnike da usluga neće biti dostupna posle 30. juna.

Google se zahvaljuje na neprocenjivim povratnim informacijama koje su dobili o tome kako mogu dalje da razvijaju ovu i slične funkcije, za koje se nadaju da će uskoro biti dostupne i mnogo široj grupi korisnika. Takođe napominju da im je izuzetno drago što su ljudi želeli da probaju ovako nešto, jer su svi iz ovoga naučili nešto novo i dobili nove vrednosti. Nije jasno da li će Google i kada vratiti ovu opciju, kao ni zašto prekidaju sa njegovim probnim periodom.

Pročitajte i:  Google Play u EU - žalba na kaznu za Android

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: