Top50 Glas publike

Google Photos dobija poruke

Jedna od najboljih stvari u vezi sa počivšom Google + platformom bila je upravo velika fotografska zajednica, pa su korisnici najviše delili i komentarisali fotografije. Iako su napori kompanije Google na polju socijalnih platformi stvar prošlosti, ipak se ne odustaje od povezivanja korisnika u okviru različitih servisa.

PCPress.rs Image

Tako je chat opcija stigla i na Google Photos, pa oni koji dele fotografije sada mogu da ih dodaju u privatne poruke u okviru aplikacije ili na web-sajtu. Korisnici će moći i da lajkuju fotografije i video klipove, ostavljaju komentare, te omiljene sadržaje čuvaju u svojim galerijama, što ukazuje na to da se Photos platforma polako transformiše u pravu društvenu mrežu. Opcija, kako tvrde iz kompanije, nije dizajnirana da bi zamenila chat servise koji se obično koriste, ali se radi o funkciji koja bi trebalo da olakša deljenje sadržaja, i komunikaciju u okviru servisa.

https://twitter.com/Google/status/1201972794449416192?s=20

Fotografije su dobar početak svake komunikacije, što je dokazao broj lajkova i ostvarenih razgovora na Instagram-u koji je postao jedno od glavnih online sastajališta, a chat opcija za Google Photos stiže do kraja sledeće nedelje, te obećava da i ovaj servis podigne na viši stepen povezivanja.

Pročitajte i:  Meta će omogućiti direktnu prodaju NFT-ova na Instagramu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,