TrendMicro

Google Photos dobija premijum dodatke

Sledeći put kada odlučite da uređujete svoje fotografije preko Google Photos, možda ćete primetiti neke nove opcije koje su zaključane. Kao deo tekućeg predstavljanja, Google dodaje novi pristup svojoj pop funkciji u boji koju korisnici mogu primeniti na bilo koju fotografiju. Caka je samo u tome što ćete morati da se pretplatite na Google One pre nego što budete mogli da prilagodite svoje fotografije novom opcijom.

google photos dobija nove opcije

Da li Google Photos postaje plaćeni alat?

Iako je od nastanka do danas Google Photos izuzetno unapređen kao alat, svi se pitaju da li je Google hteo da od besplatnog stvori aplikaciju koja se plaća, ili da ponudi nešto više od običnog uređivača slika. Pop u boji je funkcija koja je i dalje dostupna, bez ikakvih dodatnih troškova, za fotografije kao što je portretni režim. Članovi Google One-a mogu da primene tu funkciju na još više fotografija ljudi, uključujući i one bez dubinskih informacija.

Kopajući po kodu najnovije verzije Google Photos-a, programeri su našli dokaze o novim funkcijama, kao i isečke koji podstiču korisnike da se pretplate na Google One da bi im pristupili. Jedna od poruka glasi: “Otključajte ovu funkciju i još mnogo toga uz pomoć Google One članstva.

Pročitajte i:  Kako sakriti Memories u Google Photos

Sa 2 dolara mesečno za pristup prvom plaćenom Google One-u, neće vas koštati previše ako koristite neke od novih funkcija koje Google dodaje u Photos. Pod uslovom da platite jednu od skupljih opcija, dobićete i pristup VPN-u koji je kompanija nedavno dodala kao pogodnost. Sama činjenica da morate da platite pretplatu da biste pristupili izboru naprednijih funkcija u okviru aplikacije Photos verovatno će frustrirati mnoge ljude.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: