Top50 Glas publike

Google Pixel telefoni od sada mogu da snimaju Night Sight snimke

Google je samo prošlog meseca na svojoj I/O razvojnoj konferenciji podelio mnoštvo najava, a neke od novih funkcija su već u upotrebi. U svom najnovijem ažuriranju karakteristika, kompanija donosi stvari poput Locked Folders u Photos, i Night Sight video snimke.

PCPress.rs Image

Pregršt novih opcija

Pored toga što je zaštićen lozinkom, Locked Folder deluje kao lokalni prostor na vašem uređaju za slike koje ne želite da se automatski otpremaju na vaš nalog Photos, gde ih, recimo, može pregledati partner koji ima informacije o prijavi. Možete da sačuvate slike koje snimate fotoaparatom direktno u zaključanu fasciklu ili da tamo premestite snimke koje ste već snimili. Locked Folder ćete pronaći u odeljku Uslužni programi u aplikaciji. Video zapisi i fotografije neće se prikazivati na deljenim uređajima, Memories ili drugim aplikacijama na uređaju i za pristup će im biti potrebna šifra vašeg telefona ili otisak prsta.

Google je takođe ažurirao svoj režim kamere Night Sight koji koristi dugu ekspoziciju za snimanje detaljnih snimaka pri slabom osvetljenju, a sada podržava video zapise. Ažurirani Night Sight će sada snimiti i sliku i video kada dodirnete dugme zatvarača, a sistem spaja više kadrova koje snimate koliko god dugo ostavljali kameru da radi animaciju. Kompanija je takođe dodala nove pozadine, melodije zvona i obaveštenja na temu Pride-a, zajedno sa LGBTQ komemoracijama ovog meseca.

Pročitajte i:  Google traži od indijskog Vrhovnog suda blokiranje presude za Android sisteme

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,