Top50 Glas publike

Google pravi nove telefone!

Dok čekamo 4. oktobar, datum za koji je Google zvanično najavio konferenciju i predstavljanje svojih telefona pod nazivom “Pixel”, na videlo su isplivale nove informacije koje se tiču modela Pixel i Pixel XL. Pored Pixel telefona Google bi trebao da predstavi i Google Home i Daydream VR.

pixel_sizes_1

Kao što se vidi na slikama, u pitanju su uređaji sa ekranima dijagonale 5 i 5,5 inča, a na zadnjim stranama su senzor otiska prsta i stakleni panel. Kako se još uvek ništa ne zna o hardveru o ceni se samo može nagađati, ali se veruje da bi trebala da bude postavljena više nego što se to prvobitno očekivalo – 650 dolara. Glavno pitanje koje sve interesuje je da li Google zaista prekida Nexus liniju uređaja i prelazi na Pixel ili će ove dve linije koegzistirati (malo verovatno) i da li je HTC zadužen za proizvodnju Pixel modela, posebno jer je već odavno najavljen novi Nexus by HTC.

pixel-sizesEvidentno je i da se Google potrudio da maksimalno smanji okvire telefona, pa oba Pixel modela deluju lepo izbalansirano, bar kad su dimenzije u pitanju. Na slici se vidi poređenje sa aktuelnim Nexus modelima i popularnim konkurentima sličnih dimenzija.

Pročitajte i:  Google osporavanje indijskih antimonopolskih mera

pixel_sizes

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,