Google Stadia konačno dobio Borderlands 3, Dragon Ball i Ghost Recon Breakpoint

Google donosi na svoj streaming servis poslednju turu igara koju je obećao za 2019. godinu. uključujući i Borderlands 3, Dragon Ball Xenoverse 2, kao i Tom Clancy-jev Ghost Recon Breakpoint – prvu igru koja nudi Google-ovu usugu Stram Connect mogućnost da igrači vide ekrane svojih saigrača zbog bolje koordiancije.

PCPress.rs Image

Na žalost, neće svima biti svejedno kada čuju da verzija igre Borderlands 3 na Stadia-ji nije ispolirana kao na drugim platforma. To potvrđuje i razvojni tim Gearbox Software koji kažu da je trenutna verzija sa update-om iz oktobra, kao i da igra ipak radi na 30, a ne 60 fps-a.

PCPress.rs Image

Google je originalno trebalo da objavio Stadia servis sa dvanaestak igara, međutim pred samo lansiranje usluge, taj broj se povećao dva puta. Za 2020. godinu ostalo je da se objavi nekoliko igara, a među njima Doom Etarnal, Cyberpunk 2077, Gods and Monsters kao i Watch Dogs: Legion. Ipak neki su i dalje zabrinuti jer kompanije koje stoje iza ovih igara nisu još spominjale datume za izlazak na Stadia servisu.

Pročitajte i:  OpenAI planira da objavi svoj pretraživač

Do tada, Borderlands 3, Ghost Recon Breakpoint i drugi moraće da budu adekvatna zamena.

Izvor: theverge

Facebook komentari: