BIZIT Seminar

GoPro: Dobro došli u digitalni svet

Tehnologija nudi bezbroj mogućnosti za rast i napredak svima koji su spremni da joj se posvete i pronađu način da je uključe u poslovanje. Iako su veštačka inteligencija i mašinsko učenje glavna tema mesecima, ponekad je dovoljno preduzeti i najsitnije korake ka digitalizaciji kako biste obezbedili svojoj kompaniji siguran rast.

PCPress.rs Image

Digitalizacija pruža ogromne prednosti, uključujući povećanje efikasnosti i produktivnosti, smanjenje operativnih troškova, bolje korisničko iskustvo, lakšu komunikaciju i brže i preciznije donošenje odluka zasnovanih na podacima.

Kada se neko odluči za digitalizaciju, prvo pitanje koje mu najčešće pada na pamet jeste: „Odakle početi”. Da biste strateški pristupili digitalizaciji, potrebno je da odredite šta ona predstavlja za vas. Za jednu kompaniju to može biti prelaz s papirnih na digitalna dokumenta, dok za drugu može predstavljati uvođenje programa za upravljanje odnosa s kupcima i klijentima. GoPro u svom portfoliju poseduje bogat asortiman rešenja koja će vam pomoći da kročite u svet digitalizacije s punim samopouzdanjem.

Microsoft Dynamics Business Central

Business Central pomaže kompanijama da naprave prvi korak, potreban za svetlu digitalnu budućnost. Radite brže, pametnije, ubrzajte poslovne procese i otkrijte zbog čega ga koristi više od 200.000 kompanija. Predstavlja zaokruženo rešenje za upravljanje finansijama, operacijama, prodajom i kupcima, skladištima i proizvodnjom, što ga čini odličnom prilikom za lak prelazak s programa za računovodstvo i zastarelih ERP sistema.

Pročitajte i:  Kako se kalio sadržaj – od papira do digitalnog poslovanja

Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama kompanije.

LS Retail

LS Retail je fleksibilno softversko rešenje zasnovano na Microsoft Dynamics tehnologiji koje pokreće više od 85.000 prodavnica, maloprodajnih lanaca, ugostiteljskih objekata, apoteka i benzinskih pumpi širom sveta. Ono omogućava jednostavnije upravljanje zalihama, upravljanje odnosa s kupcima i klijentima, online trgovinu i još mnogo toga.

Document Central

Otkrijte kompetitivnu prednost s Document Central-om, upravljajte dokumentima lakše nego ikada i obavite posao brže uz pomoć automatizacije. GoPro Document Central čini integrisani sistem Microsoft-ovih cloud aplikacija pomoću kojeg možete digitalizovati poslovnu dokumentaciju, upravljati poslovnim procesima, optimizovati i standardizovati rad i pratiti učinak zaposlenih po različitim kriterijumima.

Insight Works

Inovativno rešenje kao što je Insight Works može unaprediti vaše skladište, bez obzira na njegovu veličinu i potrebe. Poboljšajte realizovanje porudžbina, povećajte vidljivost zaliha i održite precizne i tačne podatke o skladištu koje možete ažurirati pomoću mobilnih uređaja i još mnogo toga.

GoPro Payroll

Da li imate problem s pronalaskom savršenog rešenja koje će olakšati proces obračuna zarada? Payroll rešenje za plate, koje je u potpunosti prilagođeno zakonima Republike Srbije, omogućava da obračunavate zarade brzo, lako i jednostavno.

Pročitajte i:  SBB: Moderno rešenje za upravljanje dokumentacijom

GoPro BI

GoPro poslovno izveštavanje za MS Dynamics 365 Business Central je rešenje koje obezbeđuje detaljne analize i izveštaje, kontrolne table (dashboards), kartice rezultata (scorecards) i praćenje ključnih indikatora performansi (KPI) kako bi se kompanijama pomoglo u poboljšanju performansi poslovanja.

Javite nam se da vam pomognemo da radite još bolje!

GoPro.rs

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,