BIZIT 2022

GoPro objavio da postoje problemi sa Hero 10 zbog novog firmwarea

GoPro izdaje ažuriranje firmwera koje uključuje nove režime video performansi.  Ovo nisu novi kreativni alati, već su dizajnirani da spreče isključivanje kamera usled pregrevanja prilikom snimanja u određenim situacijama.

GoPro objavio da postoje problemi sa Hero 10 zbog novog firmwarea

GoPro sada ima maksimalne video performanse i produženu bateriju

Kompanija takođe predstavlja novu “Enduro” bateriju koja bi trebalo da poboljša performanse po hladnom vremenu. Ubrzo nakon lansiranja Hero 10, pojedini korisnici su se žalili da se njihove kamere pregrevaju i isključuju nakon 20 minuta neprekidnog snimanja. Danas je GoPro potvrdio da dolazi novo ažuriranje firmwera sa maksimalnim video performansama i produženom baterijom. Prema GoPro-u, sa novim firmwerom, snimanje od 5,3K pri 60 kadrova u sekundi će trajati 47% duže. Alternativno, pri 4K/60fps možete uživati ​​u povećanju od 154% na ukupno sat i tri minuta.

Što se tiče nove Enduro baterije, GoPro navodi da će produžiti vreme snimanja na prosečno 56 minuta 5,3K/60 videa na 14F/-10C. Kada se koriste na umerenim temperaturama, 5,3K/60 snimci bi trebalo da imaju povećanje trajanja od 28%, dok će 4K/120 video snimci imati poboljšanje od 40% u rekordnom vremenu. Nova ćelija će biti kompatibilna i sa Hero 9 Black i Hero 10 Black. Do kraja meseca ćete moći da ažurirate svoj firmwer za nove režime, a novu bateriju možete da preuzmete krajem novembra.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: