BIZIT 2022

GRAFIMA 2019 sajam – Original grupa predstaviće štampače, poslovna rešenja, AR aplikaciju…

Od danas, tj. srede 25.9. do subote 28.9. će se na Beogradskom Sajmu održati 41. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA. Reč je o najznačajnijoj regionalnoj manifestaciji kada je reč o profesionalcima iz grafičke i papirne industrije. Na sajmu će izlagati i kompanija Original, koja će tom prilikom predstaviti raznovrsna rešenja namenjena prevashodno kreativnoj industriji.

PCPress.rs Image

U ponudi kompanije se posebno izdvaja OKI Graphic Arts serija uređaja, namenjena grafičarima i grafičkoj industriji. Ova rešenja su namenjena i hotelima i drugim ugostiteljskim objektima, marketinškim agencijama, turističkim agencijama, i uopšte svima koji žele da unesu dah svežine u svoju ponudu, čemu dramatično pomažu kreativna rešenja iz domena grafičkog dizajna. Original je oficijalni, ovlašćeni distributer za OKI uređaje, tako da samo na njihovom štandu posetioci mogu videti njihovu jedinstvenu lepezu mašina. Posebno su interesantni uređaji koji su više okrenuti „kreativi“, a manje običnoj kancelarijskoj štampi, te mogu da štampaju otiske za štampu na različitim materijalima, neonske boje i tako dalje.

PCPress.rs Image

Osim toga, kako učesnike GRAFIMA sajma zanima i dostupnost, te mogućnost lake i efikasne nabavke, na štandu kompanije Original mogu da se raspitaju o jedinstvenim opcijama koje su izuzetno fleksibilne, i po čemu se ova kompanija razlikuje od drugih ponuđača. Ne samo da je uređaje moguće kupiti po specijalnim pogodnostima, već je moguće rentirati, dopunjavati “u letu” ili menjati za drugi uređaj za koji se pokaže da je pogodniji za eksploataciju u specifičnim uslovima koje zahteva kupac.

Pročitajte i:  PANTHEON proslavio 25 godina postojanja

PCPress.rs Image

Drugim rečima, ne samo da su uređaji dostupni pod specijalnim pogodnostima, već je moguća kompletna i potpuna personalizacija ponude uz odabir koji se uvek može dopuniti ili nadograditi – praktično, to predstavlja kupovinu u kojoj je nemoguće napraviti pogrešan izbor. Da izbor bude sigurniji, Original nudi svoje ekspertske usluge u domenu procene i konsaltinga, tako da na njihovom štandu možete pronaći profesionalce koji su u stanju da anticipiraju potrebe klijenata.

PCPress.rs Image

Najzad, sajam GRAFIMA 2019 predstavlja ekskluzivnu smotru tehničkih i tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji. To znači da će biti prikazan čitav niz rešenja koja odudaraju od “standardnih”. Original će na sajmu predstaviti OKI Augmented Reality Showrom, aplikaciju koja omogućava da upotrebom proširene stvarnosti na svom mobilnom telefonu steknete jasnu, vizuelnu predstavu o uređajima i rešenjima kompanije OKI. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje, omogućavajući da korisnici vide kako bi izgledao štampani materijal pre nego što potroše resurse na samo štampanje i slično.

Pročitajte i:  Original: Novi život kancelarijskog papira i štampe

PCPress.rs Image

Grafima je najbitniji i najuzbudljiviji događaj u godini kada je reč o grafičkoj industriji, pa i mi koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane da dođu na sajam od 25. do 28. septembra i uvere se na licu mesta u mogućnosti koje nude svi ponuđači, uključujući kompaniju Original, koja se ovim poslom bavi preko 25 godina.

Korisna adresa: Original

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,