ASUS ROG Flow

Grozdoberske zanimacije – LiveScore

02_Androoid--Live-Score

Na prvi pogled, LiveScore (goo.gl/6FFxy) je još jedna aplikacija za uživo praćenje promena rezultata na fudbalskim utakmicama.

Na glavnom ekranu je spisak svih utakmica koje se igraju tog dana, dok se pritiskom prsta na bilo koju od njih dobijaju detaljnije informacije – u kojem minutu je pao gol, ko je bio strelac, odnosno kada je sudija posegnuo za kartonima. Iako je inicijalna lista pregledna, u danu kada se odigrava mnoštvo utakmica može doći do gužve na ekranu. Zbog toga su autori uveli opciju za filtriranje utakmica koje su u toku. Inače, gde god pored nekog naziva/naslova vidite znak >> možete zatražiti dodatne informacije. Na primer, može da se pozove tabela neke od podržanih liga, stanje u kupu i slično.

Na meniju se nalaze apsolutno sva bitna fudbalska takmičenja (klupska i reprezentativna), pa čak i gomila manje atraktivnih liga među kojima se nalazi i naša. Verovali ili ne, možete pratiti 167 različitih takmičenja, što kupova, što nacionalnih prvenstava, što naročitih liga… Osim što možete sve to da pratite uživo, program dozvoljava da se informišete o svim utakmicama odigranim u protekla tri dana, te da pogledate koji vas to zanimljivi mečevi očekuju do tri dana unapred.

Pročitajte i:  Google navodno radi na anti-tracking funkciji za Android

Kao što smo nagovestili, LiveScore ne podržava praćenje samo rezultata fudbalskih utakmica. Na raspolaganju je i kriket (sumnjamo da će nekoga sa ovih prostora to zanimati), potom hokej, košarka i tenis. Broj podržanih takmičenja i u ovim sportovima je impresivan, tako da nećete ostati uskraćeni ni za jedan jedini rezultat. Možda će se nekom učiniti da je malo podržanih sportova, ali u pitanju je egzaktna kopija web servisa koji se nalazi na adresi www.livescore.com. Program se može naći i u iOS varijanti.

Vladimir Pisodorov

(Objavljeno u časopisu connect 33)

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,